dilluns, 18 de març del 2013

Acomiadaments a la UPC



 El passat divendres el Consell de Govern de la UPC va aprovar el pressupost 2013 que preveu l'acomiadament de més de 300 treballadors/es.

Aquí més informació: http://www.eldiario.es/diarieducacio/UPC-pressupostos-preveuen-acomiadar-treballadors_6_111348876.html

Aquestes mesures han estat aprovades per un Consell de Govern de dubtosa legitimitat donat que està pendent de renovació després de les recents eleccions al Claustre.

Demà dimarts el consell social es reuneix per a aprovar aquests pressupostos. No podem permetre totes aquestes irregularitats, i acceptar aquests acomiadaments aprovats per la porta del darrera.
La junta i comitè del pas i pdi de la UPC convoca demà dimarts, 19 de març, a una assemblea-concentració coincidint amb la celebració del consell social.

IMPORTANT: S'ha canviat el lloc de celebració del Consell Social per a evitar les protestes - la nova adreça (per confirmar!) és Via Laietana nº 2, seu del Consell Interuniversitari de Catalunya. Confirmarem el lloc demà al matí, seguiu els comptes de Twitter @Uniprecaria i @trobada_pdi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada