divendres, 26 d’abril del 2013

28-A Aturem els pressupostos antisocials

La Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública a Barcelona sortirà al carrer aquest 28 d'abril per dir NO als pressupostos que vol aprovar la Generalitat de Catalunya.  Aquests pressupostos aprofundiran en la retallada dels drets socials més bàsics i en la precarització de la vida de les persones. Una vegada més els nostres serveis públics pagaran les irresponsabilitats, la corrupció i els interessos de polítics, banquers i grans empresaris. Nosaltres sortirem al carrer per continuar reivindicant una Universitat pública i popular.

Com hem demostrat en les darreres setmanes, farem el que faci falta per a defensar allò públic: talls de carreteres, preses de ràdios, escarnis populars, bloqueig de decisions que impliquin acomiadaments, vagues, denúncies judicials, ocupacions, performances, etc.

Nosaltres diem NO aquests pressupostos i estem convençudes que existeixen alternatives al Capitalisme.
Per aquest motiu, fem una crida a la participació a la manifestació del dia 28 d’abril com a part del pla de lluita nascut des de les bases i les assemblees sectorials, laborals, estudiantils i dels barris per aturar aquests pressupostos inacceptables.


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eBNPplcHXb4&noredirect=1



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada